Wij ontwerpen en creëren een tuin die past bij uw wensen

Ga voor professionaliteit en kwaliteit met Joost van Doorn Tuin – Park – Landschap. Van tuin ontwerp tot tuin onderhoud, Joost van Doorn is uw hovenier in Limmen en omstreken.

TUINONTWERP

Voor het aanleggen van een nieuwe tuin is het ontwerp de eerste fase. Elk ontwerp is uniek en dient te voldoen aan uw wensen. Het maken van een ontwerp vereist maatwerk en precisie. Na een eerste kennismaking worden uw wensen uitgewerkt in een ontwerp, zodat u inzicht krijgt in uw toekomstige tuin.

TUINAANLEG

Tuin laten aanleggen? Alles begint met het voorbereiden op het aanleggen van de nieuwe tuin. In de voorbereiding worden de plannen gemaakt en worden de bedachte ideeën nauwkeurig ingemeten en uitgezet. Deze goede voorbereiding zorgt voor een gewenst eindresultaat.

VERANDABOUW

Naast de aanleg van tuinen is Joost van Doorn ook specialist in het ontwerp en bouw van veranda’s. Steeds meer tuinen worden voorzien van een tuinkamer of veranda. Joost van Doorn staat u bij van ontwerp tot realisatie van uw veranda.

TUINONDERHOUD

Bij het onderhouden van uw tuin komen vele aspecten samen. Of het nu gaat om het snoeien van hagen of bomen, het verzorgen van het gazon, of een gehele onderhoudsbeurt, wij helpen u graag.

MEER INFORMATIE?

Heeft u een project welke u graag eens met ons wilt bespreken of heeft een specifieke vraag? Wij adviseren u graag over een passende oplossing. Neem contact op met Joost van Doorn. Ons team helpt u graag verder.