Onze werkwijze

De werkwijze van Joost van Doorn

Bij Joost van Doorn staat communicatie, transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel. Om tot het juiste eindresultaat te komen welke precies aansluit bij uw wensen en eisenpakket, hanteren wij de volgende werkwijze.

1. Intake

U heeft plannen voor een nieuwe tuin of u wilt uw huidige tuin of landschap wijzigen. Joost van Doorn komt bij u langs om uw wensen en eisen door te nemen. Meteen nemen wij even een kijkje waar het project uitgevoerd zal moeten worden. Alle feedback uit dit gesprek zal worden verzameld en worden gebruikt in het tuinontwerp.

2. Inmeten

Om precies te weten hoe wij uw tuin het beste kunnen ontwerpen en aanleggen moeten wij de exacte maatvoeringen opmeten. Joost van Doorn maakt met u een afspraak om uw tuin te komen inmeten. Dit is een essentieel onderdeel van het proces en is belangrijk om de juiste keuzes in materiaal en begroeing te kunnen aanschaffen.

3. Tuinontwerp

Alle wensen en eisen uit het intake gesprek en de inmeting worden uitgewerkt in een daadwerkelijk en visueel tuinontwerp. Onze tuinarchitecten gaan aan de slag en maken zowel een 2D als 3D ontwerp conform uw wensen en eisen. Het tuinontwerp wordt aan u gepresenteerd, waarna u eventuele wijzigingen aan ons kunt doorgeven. Al uw wijzigingen worden verwerkt en wij maken het tuinontwerp definitief.

4. Offerte

Zodra het tuinontwerp is goedgekeurd en uw wensen en eisen helder zijn kunnen wij een offerte voor u opmaken en zullen deze natuurlijk aan u toesturen.

5. Uitwerken beplantingsplan

Zodra de offerte akkoord is bevonden zullen wij het beplantingsplan uitwerken. Zo weten onze hoveniers exact wat en waar de beplanting zal moeten worden aangelegd. Hierbij wordt rekening gehouden met de schaduw en zonkant van uw tuin.

6. Werkvoorbereiding en planning

Alle administratieve zaken zijn helder en wij kunnen gaan starten met de tuinaanleg. In samenspraak met u zullen wij de planning gaan uitwerken en zal al het voorbereidende werk in gang worden gezet. Zo weten zowel u als wij waar en wanneer wij ergens aan toe zijn.

7. Tuinaanleg

Het is zover uw tuin kan worden aangelegd op de dagen en tijden die wij met u hebben afgesproken. Ons team van tuinarchitecten en hoveniers staat nauwlettend met elkaar in communicatie om uw wensen en eisen terug te laten komen in de tuinaanleg.

8. Oplevering & Onderhoud

Het is tijd om te geniet in uw nieuwe tuin, het werk voor Joost van Doorn zit erop. Wij raden ten alle tijden aan om tenminste het eerste jaar na oplevering de tuin te laten onderhouden door onze hoveniers. Want deze weten immers precies wat en hoe ze iets hebben aangelegd.

SAMENWERKEN MET JOOST VAN DOORN?

Heeft u een project welke u graag eens met ons wilt bespreken of heeft u een specifieke vraag? Wij adviseren u graag over een passende oplossing. Neem contact op met Joost van Doorn. Ons team helpt u graag verder.