Tuinaanleg

De mooiste tuinen worden gerealiseerd door een goede voorbereiding en heldere communicatie met de opdrachtgever. De ontwerper zal met een kritisch oog kijken naar de uitvoering van de tuin. En zorgen dat het eindresultaat exact wordt zoals zij deze ontworpen hebben.

TUINAANLEG

De vakbekwame hoveniers van Joost van Doorn werken volgens de nieuwste standaarden en hebben alle papieren en machines in huis voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin.

DUIDELIJK & TRANSPARANT

Door de jarenlange ervaring weten wij dat communicatie bij de tuinaanleg enorm belangrijk is. Onze hoveniers staan voortdurend in communicatie met de ontwerper, de uitvoerder en natuurlijk de opdrachtgever zodat de tuin precies zo wordt als wij samen met u voor ogen hadden. .

TUINONDERHOUD

Joost van Doorn werkt uitsluitend met producten en elementen van de hoogste kwaliteit. Dit betekend dat uw tuin onderhoudsvriendelijk is maar natuurlijk niet onderhoudsvrij. U kunt het onderhoud natuurlijk zelf doen maar ook Joost van Doorn kan het onderhoud voor u uit handen nemen.

MEER INFORMATIE?

Heeft u een project welke u graag eens met ons wilt bespreken of heeft u een specifieke vraag? Wij adviseren u graag over een passende oplossing. Neem contact op met Joost van Doorn. Ons team helpt u graag verder.