Tuinonderhoud

Joost van Doorn beschikt over vakbekwame hoveniers welke specialist zijn in het onderhouden van tuinen en landschappen. Door uw tuin goed te laten onderhouden blijft deze in topvorm en zal het resultaat het beste naar voren komen.

TUINONDERHOUD

Vooral tot het eerste jaar na uw tuinaanleg is het verstandig deze goed te laten onderhoud door een professionele hovenier. De wortels van de nieuwe geplante bomen, planten en hagen beginnen zich dan te nestelen en te groeien. Het is dus aan te raden om de makers van uw tuin deze dan ook te laten onderhouden.

WERKZAAMHEDEN

Bij het onderhouden van een tuin komen vele aspecten samen. Het team van Joost van Doorn is bedreven in hun werk en voert onder andere de volgende werkzaamheden nauwkeurig uit:

  • Snoeien van hagen en bomen
  • Verzorging gazon
  • Behandelen beplanting
  • Stimuleren beplanting
  • Complete onderhoudsbeurt

Heeft u een vraag over eventueel andere onderhoudswerkzaamheden? Dan staan wij natuurlijk klaar om u te voorzien van passende informatie.

MEER INFORMATIE?

Heeft u een project welke u graag eens met ons wilt bespreken of heeft u een specifieke vraag? Wij adviseren u graag over een passende oplossing. Neem contact op met Joost van Doorn. Ons team helpt u graag verder.